Zoeken
Photo: CdA Neopastel & Pablo

Veelgestelde Vragen

Welke verzendopties bieden jullie aan?
We verzenden met UPS en de levertijd is ongeveer 2-6 werkdagen, afhankelijk van waar je woont. We verzenden ook met PostNL en de levertijd is ongeveer 5-8 werkdagen.

UPS: voor de meeste bestemmingen geldt dat de bestelling wordt afgeleverd bij het dichtstbijzijnde UPS Access Point. Op sommige bestemmingen wordt de bestelling echter bij je thuis afgeleverd.

Hoeveel kost de verzending?
De verzending is gratis wanneer je voor meer dan 95 € bestelt. Voor bestellingen van minder dan 95 € bedragen de verzendkosten 7,90 €. Hoe kan ik mijn bestelling volgen? Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail ter bevestiging van de bestelling. In de e-mail vind je een traceernummer dat je kunt gebruiken om je pakket te volgen.

Ik heb geen bestelbevestiging ontvangen, wanneer ontvang ik deze?
Je bestelbevestiging wordt meteen na het afronden van je bestelling verstuurd. Als je niets hebt ontvangen, raden we aan je spammap te controleren. Als je de e-mail nog steeds niet kunt vinden, kun je contact opnemen met de klantenservice, dan helpen we je verder.

Welke betaalopties bieden jullie aan?

We accepteren betalingen met Mastercard en VISA, en we accepteren PayPal. Onze betaaloplossing wordt geleverd door Adyen.

Wat is jullie retourbeleid?
Je hebt 14 dagen de tijd om artikelen te retourneren, vanaf de datum waarop je je bestelling ontvangt. Alle geretourneerde artikelen moeten in oorspronkelijke staat zijn. Als je iets wilt retourneren, kun je contact opnemen met onze klantenservice die je verder zal helpen.

Houd er alsjeblieft rekening mee dat het herroepingsrecht niet geldt voor pennen met persoonlijke gravure.

Waar is jullie winkel?

We hebben een winkel in Stockholm, Zweden. Kom zeker eens langs als je in de buurt bent. Lees hier meer over onze winkel.

Wie is er verantwoordelijk voor voorcrea.nl?
Voorcrea.nl is eigendom van het Zweedse bedrijf Pen Store Sthlm AB, opgericht in 2010. Tegenwoordig is Pen Store een van de toonaangevende retailers van kunstbenodigdheden in Scandinavië. Het wordt nog steeds gerund door de oprichters, samen met nieuwe partners.

BTW-nummer: SE556797007301
Adres: Pen Store Sthlm AB, Hornsgatan 98, SE-11821 Stockholm, Sweden
Heb je misschien een vraag? Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 10.00 tot 16.30 uur.Inloggen

Choose your location